Diensten

B2B Risks wordt EVR Beursmakelaars/Insurance Brokers

blocks

Geachte lezer,

B2B-Risks B.V. is al jaren actief als beursmakelaar voor de EVR Groep en behartigt de belangen van zakelijke klanten met grotere en complexe risico’s. Om onze verbinding met de EVR Groep beter tot uiting te laten komen, is na 17 jaar onder de naam B2B-Risks te hebben geopereerd, besloten om een naamswijziging door te voeren.

Per 1 oktober 2022 zal B2B-Risks verder opereren onder de naam EVR Insurance Brokers. Dit betekent dat alle documenten die u vanaf dat moment van ons ontvangt zijn voorzien van de naam en het logo van EvR Beursmakelaars/Insurance Brokers.

Wat verandert er voor u?
De gevolgen van deze aanpassing zijn voor u, behalve de naamswijziging, niet of nauwelijks merkbaar. De polisnummers, premies en voorwaarden veranderen hierdoor niet. Ook blijven dezelfde medewerkers van B2B-Risks werkzaam bij EvR Beursmakelaars/Insurance Brokers.

Service en kwaliteit blijven het handelsmerk van onze beursafdeling met uitstekende contacten in de nationale en internationale verzekeringsmarkt.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat u snel vertrouwd raakt met onze nieuwe naam en dat wij u ook op lange termijn dezelfde service kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groeten,

Nico van Es
Directeur EvR Beursmakelaars/Insurance Brokers