Den Haag

Over ons

blocks
Bedrijfsmissie

EVR Beursmakelaars / Insurance brokers

EVR Beursmakelaars / Insurance brokers is een klantgerichte registermakelaar in assurantiën, die zijn zakelijke klanten een buitengewoon, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening biedt bij het inrichten en uitvoeren van het risico- en verzekeringsbeleid van de onderneming. Dat wordt enerzijds gerealiseerd door een hoge mate van deskundigheid en vakmanschap en anderzijds door de op persoonlijke aandacht van de klant gebaseerde service. Dat alles wordt ondersteund door een efficiënte administratie, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die de hedendaagse, geavanceerde informatietechnologie biedt. Het streven is daarbij gericht om met onze klanten een lange termijn relatie op te bouwen gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Verzekeren en pensioenen zijn een zaak van vertrouwen en daarmee van mensenwerk. Datzelfde geldt voor riskmanagement en preventie. Bij EVR Beursmakelaars / Insurance brokers heeft u dan ook altijd te maken met dezelfde contactpersoon als vast aanspreekpunt.

J. Nico van Es is als erkend registermakelaar in assurantiën (RMIA) behalve voor de activiteiten van het makelaardijbedrijf tevens verantwoordelijk voor business development en human resources. Nico heeft meer dan 35 jaar ervaring in de assurantiebemiddeling, waarvan een groot deel in directiefuncties bij diverse assurantiemakelaars. Ook heeft hij uitgebreide ervaring als zelfstandig ondernemer. Nico van Es staat voor zakelijke dienstverlening met een human touch.